Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Papírkutyák

2009.11.29. 12:06

Megnéztem végre a Papírkutyák c. közelmúltban készült magyar filmet, és szerintem ez az utóbbi idők legjobban sikerült filmje hazánkban! Nekem nagyon bejött! Mondjuk a történet az gagyi, sablonos, de a szereplők (Mucsi Zoltán, Scherer Péter) és főleg a szövegelés az nagyon ütős!

A film sztorija röviden: Kuplung és Csumpi a két kisstílű de nagyon kreatív megélhetési bűnöző Kárpátaljáról került Magyarországra. A legváltozatosabb munkákból próbálnak általában kevesebb sikerrel megélni? Most éppen előzetes letartóztatásba kerülnek, bár nem azért, amit valójában elkövettek.
Egy három személyes cellában helyezik el őket, ahol cellatársuk két méter és százötven kiló színhús - név szerint: Darab. Itt indul a történet, amelynek során főhőseink a cellatársnak felidézik az általuk elkövetett tökéletlen bűncselekmény részleteit.
A "nagy ötlet" - a Pénzmegsemmisítő Raktár kirablása - szervezéséhez Kuplung és Csumpi minden kapcsolatukat felhasználták, és természetesen újakra is szert tettek. Rajtuk kívül Trolibusz, Jozsó, Zárzorró, és Pisti vett részt a bűntettben, és persze a romantikus szál sem maradhat ki a történetből, főhőseink egyike gyengéd érzelmeket táplál a banda egyetlen női tagja, Amanda, a guminő irányában. A véletlennek köszönhetően azonban nem ő, hanem barátja kerül közelebbi viszonyba az asszonnyal.
(Forrás:port.hu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerző: Kiskandur

Szólj hozzá!

Címkék: mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://macskajaj.blog.hu/api/trackback/id/tr101560492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása