Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hát nem gyönyörű????

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 22 éves színésznő Hollywood egyik új üdvöskéjének számít, és mitagadás a Lindsay Lohan-féle szétdrogozott sztárocskákhoz képest üdítő látványt nyújt!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A modell alkatú, 171 cm magas, AnnaLynne a Georgiai Atlantában született. Két lánytestvére van. Már korán tudta, hogy színésznő szeretne lenni, így gyakran játszott a város színházi közösségében. Tizenöt éves korában elvégezte a középiskolát, amikor leszerződött az AMTC ügynökséghez és Miamiba költözött.

Miközben a Wilhelmina modellügynökségnél dolgozott, kedvet kapott a filmezéshez és jelentkezett a "Transporter 2" meghallgatására, ahol sikerrel járt, mert a film nyitó jeleneténél kapott egy kisebb szerepet. Ezután úgy érezte tovább kell próbálkoznia a filmiparban. Két éven belül New Yorkba költözött és a Frontier Booking ügynökség ügyfele lett. Közben beiratkozott William Esper színi stúdiójába. Nem sokkal később átköltözött Los Angelesbe, ahol több sorozatban is sikerült kisebb szerepeket kapnia, míg 2008-ban a "Day of the Dead" horror filmben megkapta Nina szerepét.
2008-tól AnnaLynne játssza Naomi Clark szerepét a felújított Beverly Hills:90210-ben, ez hozta meg számára az ismertséget.
A közelmúltban két filmet is bemutatnak, amelynek AnnaLynne a főszereplője, Az egyik és az "Amexica" a másik a "Fired Up", ahol Molly Sims és a Hősökből ismert Nicholas D'Agosto a partnerei.
 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://macskajaj.blog.hu/api/trackback/id/tr971666817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása