Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ausztrál Tom

2009.10.23. 13:53

A Fókusz c. műsorban láttam a riportot ezzel a Sydney-ben élő ausztrál sráccal, aki bevallása szerint csupán egy éve tanul magyarul és videókat készít, amelyben nyelvleckéket ad magyaroknak.

Szerintem nagyon király!!!

Máris hatalmas rajongótábora van.

Egyébként a srác elmondta, hogy két évvel ezelőtt Párizsban volt cserediákként, és ha már Európában volt ellátogatott hazánkba is, és beleszeretett a magyar nyelvbe. Jól esett neki, hogy itt örömmel fogadták, ha egy külföldi próbálkozik magyarul beszélni, és itt nem haragudtak az akcentus és a helytelen kiejtés miatt. Nem úgy mint Franciaországban, ahol pikkelnek azokra, akik nem beszélnek rendesen franciául. Szóval ez nagy motivációt jelentett neki!

Ha tényleg csak egy éve tanul, akkor ez a srác egy nyelvzseni. Sok külföldi itt él már jónéhány éve és nem veszik a fáradságot, hogy magyarul tanuljanak, legfeljebb annyit tudnak, hogy: Sia! Kosonom! stb.

Ezért esik nekem olyan jól,hogy ez a srác érdeklődik nyelvünk iránt!

Videói fenn vannak a youtube-on is, de van saját blogja is:

www.ausztraltom.blogspot.com

  

  

  

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://macskajaj.blog.hu/api/trackback/id/tr471469742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása