Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Oscar-díj 2010

2010.03.08. 22:10

Kiosztották az idei Oscar-díjakat! És "A bombák földjén" hat Oscar díjjal lenyomta az Avatar-t!!!

Ennek mondjuk örültem! Szó se róla az Avatar jó film, látványa kiváló, de azért a sztori már lerágott csont, lényegében Pocahontas története újrafeldolgozva.

Meg ugye az Avatar trilógiának készül, ha minden igaz lesz még két része, így még a mostani díjak mellé besöpörhet néhányat (az horribilis bevételről nem is beszélve!)

A Gyűrűk uránál már rohadtul untam, hogy három éven keresztül az Oscar róla szólt, most is így indult, de aztán csak nem az Avatar lett a fő nyertes!

James Cameron-t biztos megütötte a guta, amiért ráadásul volt felesége, Kathryn Bigelow "A bombák földjén" rendezőjeként Oscar-t kapott!!! Kathryn ezzel egyben történelmet is írt, ő az első Oscar-díjas női rendező.

Érdekes, hogy egyébként "A bombák földjén" 2008-as film, de mivel csak 2009-ben került a mozikba így nevezhetett a díjra.

Ha úgy nézzük az idei Oscar a modern, számítógépes látványtervvel és szereplőkkel készült, valamint a hagyományos emberi léptékű és értékű filmek vetélkedése volt, amelyből most, legalábbis egyenlőre az utóbbi került ki győztesen.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://macskajaj.blog.hu/api/trackback/id/tr741822643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása