Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ashley Greene, a vámpírcsaj!

2009.11.26. 13:43

Ashley a nagysikerű Alkonyat (Twilight) filmekben az egyik vámpírhölgyet alakítja.

Jó volt az Alkonyat első része is, mondjuk elég csöpögős! Azért a vámpír témán belül egészen más műfaj, mint a pl. Wesley Snipes-féle Penge. Meg ha ilyen csajok vannak benne, akkor az úgyis feldobja. Kár, hogy Ashley elég kevésszer és rövid jelenetekben látható csak a filmben!

Jut eszembe, meg kéne már nézni az új részt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jah, amúgy az Alkonyattal kapcsolatos friss sztori, hogy egy 17 éves amerikai kiscsaj, Erin Westrate azzal ment nemrég a rendőrségre, hogy amikor múlt hét pénteken megnézte az Alkonyat - Új Hold című filmet, akkor a moziból kifele jövet egy negyvenes férfi megharapta a nyakát. A rendőrök rövid nyomozás után viszont kiderítették, hogy ez nem történt meg. Egy szemtanú elmondta, a lányt nem harapta meg senki, egy csókot kapott a nyakára, és egyáltalán nem nézett ki úgy a helyzet, mintha Westrate ellenkezni próbálna. A lány a hatóság félrevezetése miatt komoly bajba kerülhet. (Forrás:velvet.hu)

Mennyi hülye tinédzser van!!!

 

 

 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://macskajaj.blog.hu/api/trackback/id/tr631553855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása